Zwemlessen

Ook dit jaar is het mogelijk om bij ons zwemlessen af te nemen voor het diploma zwemmen en naast het diploma zwemmen hebben we voor 5 jarigen z-wen-les. Om alvast te wennen, vertrouwd te raken met zwemlessen, water-opdrachten etcetera.


Als u interesse heeft om uw zoon/dochter op zwemles te laten gaan neem dan svp eerst contact op met degene die zwemles geeft door hier te klikken.


Z-wen-les

De z-wen-les is speciaal voor 5 jarigen die alvast een begin willen maken met het leren zwemmen. Het programma is nagenoeg gelijk aan diploma zwemmen voor A alleen ligt er geen 'diploma druk' op de z-wen-les.
Blijkt dat er iemand heel erg goed gaat dan is er de mogelijkheid om door te schuiven richting diploma zwemmen (dit is geheel en alleen ter beoordeling van degene die de z-wen-les geeft).

Diploma Zwemmen

De lessen voor het diploma zwemmen zijn alleen toegankelijk voor kinderen die bij aanvang van de eerste les tenminste 6 jaar oud zijn!
(dit heeft alles te maken met de frisse voorjaren en de standaard watertemperatuur van onze baden)

Kinderen worden onder de deskundige leiding vertrouwd gemaakt met zwemmen en de zwemsport.

Er wordt 2 keer in de week een half uur les gegeven (maandag, woensdag & vrijdag tussen 15:45 uur en 18:00 uur), de exacte tijden worden bij opening van het seizoen bekend gemaakt. De zwemlessen lopen door tot het einde van het seizoen.

Het tonen van de behaalde diploma's A & B is een vereiste om aan de lessen voor C mee te mogen doen. 

Wanneer de betaling is ontvangen, wordt de leskaart aangemaakt en ligt deze klaar bij de kassa.

De leskaart geeft alleen gedurende de zwemles toegang tot het bad!


Aanmelden

Z-wen-les

 Diploma ADiploma B - Diploma C

 LET OP: zorg dat je na het betalen via iDeal terugkeert naar onze website anders kunnen wij niet zien dat de betaling afgerond is.