Stichting Bosbad Leersum

[u bent op de registratie website] [klik hier voor de winkel website]

Categorie: RECREATIEF (vrij-, niet banenzwemmen) – vanaf begin juli 2020

Hier vind je alle informatie om te kunnen registreren voor Recreatief Zwemmen bij Bosbad Leersum. Tijdens het recreatief zwemmen zijn de baden open voor verschillende groepen. Kom je als ouder met kind(eren), kies dan voor het registreren als GEZIN. Kom je als kind/jongere zelf, kies dan voor registreren als JEUGD.

Onderling 1,5 meter afstand houden voor iedereen tot en met 17 jaar is niet noodzakelijk.

Wel is het belangrijk om 1,5 meter afstand van volwassenen en toezichthouders te houden als je zelf 13 jaar of ouder bent!

Let wel in de catergorie recreatief kun je je vooraf REGISTREREN. Dat is dus geen reservering maar een gegevens registratie voor het moment dat achteraf de GGD de gegevens nodig heeft voor contactonderzoek. Wij zijn verplicht iedereen die ons bad bezoekt te laten registreren.

Nogmaals om verwarring te voorkomen: in de categorie recreatie is je registratie GEEN reservering maar een registratie vooraf. Het kan zijn dat je op drukke dagen bij de poort moet wachten totdat er weer bandjes vrij zijn. Je kunt onze druktemonitor daarvoor in de gaten houden.

Aan ouders en verzorgers:

We hebben toestemming om ouders/verzorgers toe te laten op het terrein van ons Bosbad. Dit mag onder de strikte regels dat:

  • Huishoudens een plek kiezen op het gras/ligweide die minimaal 3 meter verwijderd is van plekken van andere huishoudens.
  • Iedereen die geen zwemdiploma heeft zwembandjes draagt.
  • Toezichthouders zullen bij drukte alle volwassenen (personen vanaf 18 jaar) uit de baden halen.